Дія

Благодійна акція «Фабрика Святого Миколая».

10 листопада 2023

З метою залучення Броварської міської територіальної громади до привітання дітей із сімей, які опинились в складних життєвих обставинах, Центр соціальних служб Броварської міської ради Броварського району Київської області багато років до свята Дня Святого Миколая, проводить благодійну акцію «Фабрика Святого Миколая».

Цього року Фабрика працюватиме з 10 листопада 2023 року по 04 грудня 2023 року.

Тепер українці святкуватимуть День святого Миколая 6 грудня 2023 року. Святий Миколай відвідає домівки українців і покладе свої подарунки дітям під подушки. Саме від цього дня розпочинається цикл зимових свят в Україні.

Кожен із нас зазвичай із радістю готуються до приходу новорічних свят, оскільки вони нагадують нам дитинство! Всі дітки традиційно з нетерпінням очікують на прихід цих свят, для того щоб поринути в атмосферу таємничості, чарівництва і радості!

День Святого Миколая є одним з найулюбленіших усіма дітьми свят. Адже, окрім подарунків, він приносить в кожну оселю надію, радість та любов.

В грудні ніч є чарівна, яку з нетерпінням чекають усі діти. Заздалегідь пишуть листи, просять в них подарунків для себе і обіцяють бути чемними та слухняними. Вчаться гарно, допомагають дорослим, моляться щовечора і просять миру та перемоги для УКРАЇНИ.

Вже стало гарною традицією проводити благодійну акцію «Фабрика Святого Миколая» для дітей, які потребують особливої уваги від нас дорослих – це діти, сім’ї яких перебувають у складних життєвих обставинах, якими від початку війни опікується Центр соціальних служб.

Цьогоріч, попри складну ситуацію в країні, ми також плануємо подарувати частинку свого тепла і любові тим, хто цього найбільше потребує.

Запрошуємо всіх небайдужих громадян нашої громади відвідати Фабрику Святого Миколая та допомогти Чудотворцю принести радість, щастя та усмішки тим, хто цього справді потребує.

Віримо, що в такий складний час ми знайдемо людей, яким небайдужа доля дітей. Спільними зусиллями ми зможемо принести малечі радість. Нема нічого більш приємного, як посмішки на дитячих обличчях. Нехай дітки не втрачають віру в дива!

Фабрика радо прийме іграшки, солодощі, канцелярське приладдя, дитячі книжки».

Іграшки, солодощі, канцелярські речі, дитячі книжки, можна приносити до 04 грудня 2023 року за адресою: Київська область, Броварський район, місто Бровари, бульвар Незалежності, буд.2.

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном 6-11-86, 6-19-00.



Мешканцю
Управління містом
Бізнес та інвестиції
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux