Дія

Програми підтримки від БО «БФ «РОКАДА» для населення громади та осіб зі статусом ВПО!

18 жовтня 2024

БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «РОКАДА» є некомерційною організацією, яка з 2003 року є виконавчим партнером Агентства ООН у справах біженців в Україні. Діяльність організації спрямована на забезпечення захисту і дотримання прав вразливих груп: біженців, шукачів захисту, внутрішньо переміщених осіб та осіб, які постраждали від бойових дій.

БО «БФ»РОКАДА» має програми, які є добровільними та безкоштовними. Допомога надається у відповідності до встановлених критеріїв.

Програма надання будівельних матеріалів для ВПО - для осіб зі статусом ВПО, метою якої є - надання будівельних матеріалів для ВПО, які проживають в межах Київської області.

Скориставшись цією програмою, постраждале населення зі статусом ВПО має можливість безкоштовно отримати будівельні матеріали для ремонту пошкодженого житла. Пріоритет надається відновленню таких важливих частин будинку як: вікна, двері та дах. У разі нагальної необхідності також можливі і інші ремонтні роботи.

Умовами програми передбачено, що ВПО можуть отримати допомогу, якщо: придбали житло; орендують житло на довгий термін; проживають у будинку наданому громадою безкоштовно.

Наголошуємо, що будівельні матеріали надаються на безоплатній основі. У зв’язку з цим умовами програми передбачено, що надані будівельні матеріали повинні бути використані за призначенням протягом 2-3 місяців після їх отримання. Оцінка проводиться інженером і юристом БО «БФ»РОКАДА».

Для участі у програмі необхідно заповнити гул-форму за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSflK-pQ93Zfw4Ghiz7imClQ0gyXdc7j6bLaOFLVHvUzLQ_-qg/viewform

Наші контакти:

Лариса Коваль - юрист з оцінки права власності +380671782834;

Олексій Гашинов – головний інженер +380674474896.


Програма надання будівельних матеріалів – для ремонту громадянам, які мешкають у будинках, пошкоджених внаслідок бойових дій/ракетного обстрілу. Отримувач самостійно виконує роботи по ремонту. Пріоритет у даній програмі надається закриттю теплового контуру будинку. Оцінка проводиться інженером і юристом БО «БФ»РОКАДА».

Програма надання модульних будинків – встановлення модульного будинку громадянам, чиє житло було повністю зруйновано внаслідок бойових дій/ракетних обстрілів, у разі якщо це було єдине житло. Роботи по встановленню проводить підрядна організація акредитована в УВКБ ООН.

Критерії відбору для Програм з надання допомоги БО «БФ «РОКАДА»:

  • домогосподарство з одним головою із щонайменше 2 дітьми віком до 18 років або старшими членами сім’ї (старше 60 років);
  • людьми похилого віку (віком від 60 років), які очолюють домогосподарство (тобто домогосподарство, яке складається з однієї або кількох літніх осіб або літньої особи з однією чи кількома дітьми віком до 18 років);
  • домогосподарства з однією або декількома особами з особливими потребами, включаючи інвалідність (задокументовану або очевидну), хронічні захворювання (задокументовані);
  • прийомні сім’ї, які опікуються дітьми, відділеними від батьків.

Гаряча лінія осередку м. Київ - +38 063-299-83-24

Адреса місцезнаходження БО «БФ «РОКАДА» - м.Київ, вул.Василя Чумака,5

Мешканцю
Управління містом
Бізнес та інвестиції
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux