Дія

У Броварах відбулися «Благодійні запливи на підтримку ЗСУ»

04 грудня 2023

В неділю, 3 грудня, у Броварській громаді відбулися змагання з плавання – «Благодійні запливи на підтримку ЗСУ», організовані колективом КП «Оздоровчо-реабілітаційний центр» та БФ «Незалежна волонтерська організація» за підтримки відділу фізичної культури та спорту Броварської міської ради. Змагання були присвячені Дню Святого Миколая, який тепер святкується 6 грудня за новоюліанським стилем та Міжнародному дню людей з інвалідністю.

В заході взяли участь більш ніж 120 учасників різного віку, серед них і спортсмени з обмеженими можливостями. Юні плавці, незалежно від віку і рівня підготовки, долали дистанції 25 та 50м різними стилями.

На урочисту церемонію відкриття змагань завітали поважні гості: начальник відділу фізичної культури та спорту Броварської міської ради Дмитро Рожков, голова БФ «Незалежна волонтерська організація» Дар’я Демешок, директор КП ОРЦ Юлія Боюн, багаторазова переможниця і призерка Паралімпійських ігор, ЗМС України Олена Акопян, відомий майстер паратриатлону, ЗМС України Василь Закревський та тренер з інваспорту Анжела Стельмах.

У своєму вітальному слові Дар’я Демешок, Дмитро Рожков та Юлія Боюн привітали учасників з прийдешніми святами та побажали вдалих стартів, відзначивши що всі кошти зібрані під час змагань підуть на придбання квадрокоптера «AUTEL 4T» для 8 полку ССО.

Першими розпочали свої виступи юні плавці на дистанції 25м на спині, потім інші стилі та дистанція 50м. В цих змаганнях не було переможців та переможених (залік по часу не проводився, головне було дістатися фінішу) - тут чемпіонами стали всі учасники, адже для багатьох із них це був перший старт, тому вони дуже перед ним хвилювалися, але до честі спортсменів, вони зуміли перебороти себе і дістатися фінішу, де на них чекали призи – Подяки від організаторів і спеціальні подарунки від БФ «Незалежна волонтерська організація», які їм вручали почесні гості.

Під час змагань було зібрано 25 800грн на підтримку ЗСУ, які підуть на придбання такого необхідного військового обладнання!

Ось так юні броварські плавці і свята відзначили і українській армії допомогли!

Перемога обов’язково буде за нами! Все буде Україна!


Мешканцю
Управління містом
Бізнес та інвестиції
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux