Дія

Урок Мужності на тему: «Вони скелет війська»

21 листопада 2023

20 листопада 2023 року Центр національно-патріотичного виховання Броварської міської ради Броварського району Київської області на базі культурно-інноваційної платформи «ТепЛиця» провели Урок Мужності на тему: «Вони скелет війська» з циклу «Незламні герої» до Дня сержанта Збройних Сил України. Захід відвідали вихованців ЦНПВ та учні закладів загальної середньої освіти Броварської міської громади. На захід були запрошені гості: Валерій, старший сержант 72 окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців; Володимир, сержант 81 окремої аеромобільної бригади; Олександр Анікін, майстер-сержант 21 Державної пожежно-рятувальної частини 5 Державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Київській області та Олександр Сергієнко, капітан, інспектор сектору ювенальної превенції відділу превенції Броварського РУП ГУНП у Київській області.

Захід було проведено з метою підкреслити значну роль сержантського та старшинського складу. Адже на сьогодні сержант — це і професія, і звання, і покликання. Фахівець, професіонал, здатний вести за собою, приймати рішення у складній обстановці, вирішувати питання бойового навчання та виховання особового складу, підготовки і забезпечення підрозділу. Сержанти – це мʼязи нашої армії, які за сигналом задають робочий ритм.

Урок Мужності пройшов у форматі діалогу. Представники учнівської молоді активно вели діалог з гостями, отримали відповіді на актуальні питання сьогодення та дізналися про місце, роль сержантського і старшинського складу у військових формуваннях.

Запрошені гості поділилися повчальними, життєвими історіями та історіями повʼязаними з виконанням службових обовʼязків.

Наприкінці заходу Валерій, старший сержант 72 окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців відзначив подяками за підписом командира 1 механізованого Батальйону 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців, капітана Владислава Баяка від імені особового складу батальйону за сприяння, підтримку та неоціненну допомогу у цей складний час педагогів Центру національно-патріотичного виховання Броварської міської ради Броварського району Київської області та представників закладів загальної середньої освіти Броварської міської територіальної громади.

Військовослужбовці закликали всіх присутніх в залі бути згуртованими заради спільної цілі - ПЕРЕМОГИ. Адже разом ми СИЛА!

Разом до ПЕРЕМОГИ!

Мешканцю
Управління містом
Бізнес та інвестиції
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux