Дія

Броварська дитяча школа мистецтв

21 жовтня 2023

Директор – Шекула Валентина Миколаївна

м. Бровари, бульвар Незалежності, 12-Б

тел. (04594) 6-11-68

e-mail: brovardshm@ukr.net 

Броварська дитяча школа мистецтв була створена в 1997 році. В ідею створення школи покладено гармонійне естетичне виховання дитини. Юні броварчани відкривають для себе світ мистецтва на трьох відділеннях: музичному, хореографічному та образотворчого мистецтва.

Музичне відділення поєднує в собі:

- фортепіанний відділ;

- відділ народних інструментів (гітара, бандура, баян, акордеон);

- відділ музично-теоретичних дисциплін;

- клас скрипки;

- дерев’яних духових інструментів;

- клас сольного співу.

Професійне навчання, класична ясність музичної мови, бездоганний смак класики допомагають учням засвоювати основні принципи розвитку мистецтва, знайомлять їх з музикою композиторів, творчість яких прикрашає не одне століття.

На музичному відділенні функціонують інструментальні дуети та ансамблі малих і великих форм (ансамбль духових інструментів, ансамбль скрипалів, вокальний ансамбль). Учні музичного відділення відвідують хор молодших та старших класів.

Солісти-виконавці на різних музичних інструментах та в складі ансамблів є переможцями міських конкурсів, обласних, багатьох Всеукраїнських, Регіональних та Міжнародних конкурсів.

На відділенні образотворчого мистецтва панує свій особистий погляд на творчий розвиток дітей, який успішно впроваджують у життя викладачі відділу. Оволодіння дітьми основами рисунку, живопису, композиції, скульптури та інше дозволяє відтворити світ у несподіваному дивовижному вигляді. З метою популяризації дитячого образотворчого мистецтва, більшої зацікавленості учнів у результатах своєї роботи, відділенням проводяться виставки дитячих робіт у фойє школи, міському культурному центрі. Щороку серед наших учнів є призери престижних конкурсів. Багато випускників відділення образотворчого мистецтва продовжують художню освіту у вищих навчальних закладах.

Учні хореографічного відділення навчаються основам класичного, народного танцю, сучасної хореографії.

Три зразкові хореографічні колективи: «Альтаїр», «Тріумф», «Феєрія» є окрасою школи

З яскравими постановками хореографічні колективи виступають на сценічних майданчиках нашого міста, є постійними учасниками шкільних концертів. Колективи є переможцями престижних обласних, Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів.

З січня 2021 року в селі Княжичі у приміщеннях загальноосвітньої школи та Будинку культури функціонують музичні класи (фортепіано, гітара, сольний спів), клас хореографії.

На базі Броварського ліцею №1 нашого міста відбуваються заняття з образотворчого мистецтва учнів школи мистецтв.

Викладачі школи не тільки вчать дітей фаховим знанням і навичкам, але й загальній культурі спілкування, ставлення до життя як школи творчості і любові до прекрасного, що будується разом з усіма радісно, впевнено, з натхненням.

25-ти річчя школи

Мешканцю
Управління містом
Бізнес та інвестиції
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux