Дія

КЗ КТ "КІП "ТепЛиця" та КПЦ «СвітЛиця»

21 жовтня 2023

Комунальний заклад клубного типу «Культурно-інноваційна платформа «ТепЛиця» Броварської міської ради Броварського району Київської області

Директорка КЗ КТ КІП «ТепЛиця» - Кругляк Юлія Євгеніївна

бул. Незалежності, 4 

тел. (067) 388 4365

e-mail: teplytsiabro@gmail.com


Філія комунального закладу клубного типу "Культурно-інноваційна платформа "ТепЛиця" "Культурно-просвітницький центр "СвітЛиця"

Завідувачка філії КПЦ «СвітЛиця» - Кругляк Юлія Євгеніївна

вул. Ярослава Мудрого, 1

тел. (067) 388 4367

e-mail: svitlytsiabro@gmail.com

Комунальний заклад клубного типу Культурно-інноваційна платформа «ТепЛиця» Броварської міської ради Броварського району Київської області є структурним підрозділом Управління культури, сім`ї та молоді Броварської міської ради Броварського району Київської області (скорочена назва КЗКТ "КІП "ТепЛиця" БМР БР КО).

Заклад розпочав свою роботу у 2019 році та має діючу філію культурно-просвітницький центр «СвітЛиця» (далі – КПЦ «СвітЛиця»).

КЗ КТ "КІП "ТепЛиця" працює як міський простір - хаб, що об’єднує активних та креативних броварчан. Місце, куди можна принести задум і знайти спосіб її втілення, де можна презентувати та реалізовувати свої ідеї, цікаві для мешканців проєкти, знаходити однодумців і вдячних слухачів. Заклад має зоновані приміщення, які обладнані сучасним устаткуванням, що дає змогу відвідувачам індивідуально віддалено працювати, комфортно проводити зустрічі та тренінги, лекції та переговори, презентацій, конференції, майстер-класи, виставки, кіно та мульт-покази, репетиції та театральні вистави.

Філія працює в якості просвітницького центру - знайомить мешканців громади та гостей з цікавими фактами життя та творчості Тараса Шевченка, особливо в тій його частині, яка пов`язана з містом Бровари. В рамках своєї роботи працівники філії, за допомогою мобільного додатку, проводять інтерактивні екскурсії, які проходять у вигляді квестів. Саме завдяки використанню сучасних комп’ютерних технологій, зокрема доповненої й віртуальної реальності, екскурсія є цікавою як для дітей, так і для дорослих. Ще у своїх екскурсійній програмі КПЦ «СвітЛиця» має авторську екскурсію - «Бровари: Розвилкою доріг», яка була розроблена активними працівниками-професіоналами та була включена до Патріотичних екскурсій Київщини.

КЗ КТ "КІП "ТепЛиця" разом з філією КПЦ «СвітЛиця» - це місце де вчать любові до рідного краю, до мистецтва та творчості. Це свого роду літературно-мистецький коворкінг, в якому організовуються та відбуваються літературні вечори, утворюються клубні формування й творчі студії. Так на базі закладів, для мешканців Броварської міської територіальної громади, діють: Народний аматорський хор «Криниця», театральна студія мініатюр «Водограй», дитяча театральна студія «Спалах», клуб народної старовинної вишивки «Семплер», творчі студії - «Творчі обійми» та «Майстерня подарунків».

Заклад та філія гармонійно взаємодіють та доповнюють один одного. У своїх стінах вони генерують, ініціюють та організовують різноманітні заходи та проєкт: виставки, квести, відеочитання, майстер-класи, фестивалі, вистави, зустрічі, флешмоби, конкурси, літературно-музичні вечори. Розроблено та започатковано щорічні фестивалі: фестиваль анімації «АнімаСвіт», «Медяник Фест», Великодній фестиваль, фестиваль ляльок-мотанок «Наша лялька» та фестиваль Петриківського розпису.

Колектив закладу та вихованці студій постійно демонструють свої творчі вміння на сцені культурного простору, є активними учасниками міських заходів, долучаються до обласних, Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів.

Сторінки КЗКТ "КІП "ТепЛиця" у соціальних мережах:

Фейсбук  https://www.facebook.com/teplytsiabro

Інстаграм https://www.instagram.com/teplytsiabro/

Ютуб-канал закладу https://www.youtube.com/channel/UCPjlvDIZBOIPBTlBzOvxQfQ


Сторінки філії КПЦ «СвітЛиця» у соціальних мережах:

Фейсбук https://www.facebook.com/svitlytsiabro/

Інстаграм https://www.instagram.com/svitlytsiabro/

Ютуб-канал закладу https://www.youtube.com/channel/UCe4PSYlBFj53-T6hmW3L6oQ


Мешканцю
Управління містом
Бізнес та інвестиції
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux