Дія

Майстри таїландського боксу демонстрували своє вміння в Броварах

15 жовтня 2024

В неділю, 13 жовтня, у Броварах відбувся Відкритий чемпіонат міста Бровари з таїландського боксу Муей Тай, організований СК «Атлет» (ДЮСШ управління освіти і науки Броварської міської ради, президент ЗТУ Денис Вольський), Броварською міською федерацією таїландського боксу, відділом фізичної культури та спорту Броварської міської ради за підтримки КЗ КОР «Центр олімпійської підготовки».

За перемоги в різних видах програми змагалися більш ніж 160 учасників з Броварської громади, Київської, Житомирської, Чернігівської, Одеської, Миколаївської і Львівської областей та міста Києва.

Таїландський бокс – один із найбільш видовищним і жорстких видів єдиноборств. Заняття ним вимагає гарної фізичної підготовки, самовіддачі та сили духу. Тому того дня в л/а манежі КЗ КОР ЦОП зібралися справжні бійці, які намагалися довести своїм суперникам, що вони достойні воїни, які не знають, що таке страх.

Всі бої були дуже цікавими і безкомпромісними, часом вони закінчувалися достроково із-за явної переваги одного із учасників, але в більшості тривали весь відведений час і кращий визначався рішенням суддів. Справжнє задоволення можна було отримати спостерігаючи за точністю і влучністю ударів, прийомами самозахисту і діями спортсменів на рингах.

Становище команд:

  1. СК «Топфайтер» та СК «Козак» (Збірна Житомирської області)
  2. СК «13 Legion» (Київ)
  3. СК «Ніка» (Біла Церква)

Всі вони отримали нагороди від оргкомітету турніру на чолі із ЗТУ Денисом Вольським.

Показали гарний рівень підготовки і достойні результати і господарі, вихованці СК «Атлет» (ДЮСШ управління освіти і науки Броварської міської ради), які були серед кращих. Особливо хочеться відмітити вихованців клубу: Лигу Софію, Іллюченко Святослава, Козьменко Христину, Кованьова Максима, Савчука Івана. Та інші були їм «під стать». Молодці!

Так в чудовій спортивній та дружній атмосфері пройшли змагання в Броварській громаді. Організатори зробили все, щоб учасники почували себе як дома і думали тільки про свій результат.

Вітаємо переможців, призерів та всіх спортсменів-учасників та бажаємо й надалі вдосконалюватися і йти вперед!

Мешканцю
Управління містом
Бізнес та інвестиції
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux