Дія

У Броварах відбувся Відкритий чемпіонат Київської області з лижних гонок

14 жовтня 2024

12 жовтня гостинне місто Бровари, вже традиційно приймало Відкритий чемпіонат Київської області з лижних гонок на лижоролерах серед юнаків та дівчат. На протязі останніх майже тридцяти років восени юні лижники Київщини випробують свою готовність до зимового сезону під час проведення цих змагань.

З роками змінювався формат чемпіонату, обирався найбільш зручний, оптимальний і сучасний. Зараз змагання проводяться в один день: спочатку проходять старти з кросу по пересіченій місцевості, на яких спортсмени виборюють свою стартову позицію в змаганнях на лижоролерах, а далі іде гонка на лижоролерах класичним стилем.

Ні несприятливий прогноз погоди, ні можливі повітряні тривоги не завадили проведенню змагань. Гарний позитивний настрій всіх учасників заходу та злагоджена робота суддів сприяли проведенню чемпіонату області на високому рівні! Він був організований ГО «Київська обласна федерація лижного спорту», управлінням молоді і спорту КОВА за підтримки відділу фізичної культури та спорту Броварської міської ради.

В цей похмурий, але теплий осінній день в Броварах зібралися близько сотні юних лижників з Білої Церкви, Тетіїва, Рокитного, Борщагівки та Броварів. Броварську громаду представляли вихованці ДЮСШ управління освіти і науки Броварської міської ради та ДЮСШ відділу фізичної культури та спорту Броварської міської ради, які тренуються у ЗТУ Миколи Кузьмука, ЗТУ Романа Кузьмука і Ніни Ялаєвої.

Чемпіонами в кросі серед учасників 2013 року народження і молодші стали юні броварські спортсмени - Вікторія Якимець (тренер Ніна Ялаєва) і Гліб Михайлов (тренери ЗТУ Микола Кузьмук та ЗТУ Роман Кузьмук);

Всі чемпіони і призери чемпіонату отримали дипломи і медалі від Управління молоді і спорту Київської обласної державної адміністрації. Наймолодші учасники змагань були відмічені памʼятними подарунками, а тренери - подяками за підготовку олімпійськоїго резерву від Відділення НОК України в Київській області.

Окремо переможцям гонки на лижоролерах було вручено кубки від ГО «Київська обласна федерація лижного спорту».

Вітаємо і бажаємо нових успіхів!

Мешканцю
Управління містом
Бізнес та інвестиції
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux