Дія

Корисні посилання для бізнесу

04 грудня 2023

Access2Finance

Пошуковий он-лайн ресурс для підтримки бізнесів в пошуку фінансових ресурсів за підтримки  ЄС


Access2Markets

Безкоштовний, багатомовний інструмент Європейської Комісії, який не потребує реєстрації, пропонує все, що підприємствам потрібно знати про експорт та імпорт, включаючи податки, тарифи, правила походження, вимоги до продуктів, закупівлі та багато іншого в доступному та простому форматі.


eCertis

eCertis - це інформаційна система, яка допомагає вам ідентифікувати різні сертифікати, які вимагаються в процедурах закупівель у ЄС. Якщо ви є європейською компанією, яка бажає взяти участь у процедурі державних закупівель, або якщо ви є державним покупцем, який має оцінити пропозиції, отримані від різних держав-членів, eCertis може допомогти вам зрозуміти, які докази вимагає чи надає інша сторона. Просто введіть опис документа, який використовується для підтвердження виконання критеріїв виключення або відбору в даній процедурі. Функція пошуку підтримується будь-якою з мов ЄС.


eTranslation

eTranslation – це передовий сервіс нейронного машинного перекладу, який надає Європейська Комісія. Її було офіційно запущено 15 листопада 2017 року, замінивши попередню статистичну систему MT@EC. Послуга машинного перекладу, яка допоможе вам заощадити час і гроші на переклад ваших документів і текстів для загального розуміння будь-якими двома офіційними мовами ЄС.


EDPB Data Protection Guide for small business

Посібник із захисту даних Європейської ради із захисту даних (EDPB) для малого бізнесу допомагає МСП орієнтуватися в Загальному регламенті захисту персональних даних (GDPR), пропонуючи практичні приклади, відео та інфографіку про ключові аспекти GDPR, щоб допомогти МСП на шляху до захисту персональних даних.


Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network (EEN) допомагає підприємствам впроваджувати інновації та розвиватися в міжнародному масштабі. Це найбільша в світі мережа підтримки малих і середніх підприємств (МСП). Мережа діє по всьому світу, вона об’єднує експертів з організацій-членів, які відомі своєю досконалістю у підтримці бізнесу.


Erasmus for Young Entrepreneurs

Транскордонна програма ділового обміну, яка пропонує новим підприємцям можливість співпрацювати до 6 місяців з досвідченим підприємцем з іншої європейської країни


Erasmus for Young Entrepreneurs Global

Транскордонна програма ділового обміну, що пропонує європейським новим підприємцям можливість співпрацювати до 3 місяців з досвідченим підприємцем з-за меж Європи


European Cluster Collaboration Platform

ECCP діє як сервісний центр, спрямований на надання кластерним організаціям, кластерним партнерствам, ініціативам, мережам, кластерним асоціаціям і суб’єктам підтримки ефективного використання ресурсів різними сучасними інструментами. Місія платформи полягає в тому, щоб бути європейським онлайн-центром для кластерів (кластерних організацій та інших зацікавлених сторін з екосистеми кластера) і довідковим універсальним центром для зацікавлених сторін у третіх країнах, які прагнуть налагодити партнерство з європейськими партнерами.


European Digital Innovation Hubs Network (EDIH network)

Європейські центри цифрових інновацій (EDIH) — це постачальники послуг, створені для того, щоб допомогти місцевим компаніям і громадським організаціям покращити свій бізнес за допомогою цифрових технологій. Вони можуть надавати персоналізовані послуги місцевою мовою, такі як тестування перед інвестуванням, навчання та розвиток навичок, підтримка в пошуку інвестицій, спілкування та доступ до інноваційних екосистем.


European IP Helpdesk

Підтримує бенефіціарів дослідницьких фондів ЄС і малих/середніх підприємств, залучених до транскордонного бізнесу, для захисту, управління, поширення та підвищення цінності своєї інтелектуальної власності.


International IP SME Helpdesks

Підтримує МСП, які ведуть транскордонний бізнес у Китаї, Індії, Латинській Америці, Південно-Східній Азії та Африці, щоб захистити, керувати, поширювати та підвищувати цінність своєї інтелектуальної власності.


InvestEU Portal

Об’єднує інвесторів та промоутерів проєктів на єдиній платформі для всього ЄС.


ROSA

Інструмент самооцінки правил походження в Access2Markets пропонує прості вказівки щодо визначення правил походження ваших продуктів.


SOLVIT

Безкоштовний сервіс, який надає прагматичні рішення для компаній, коли вони відчувають труднощі з використанням своїх прав у ЄС під час ведення бізнесу за кордоном у ЄС.


TED (Tenders Electronic Daily)

Додаток до Офіційного журналу ЄС, присвячений державним закупівлям. Надає вільний доступ до бізнес-можливостей з Європи та за її межами.


TED eTendering

Платформа електронних закупівель, що пропонує доступ до тендерів  інституцій, агентств та інших органів ЄС.


The Ideas Powered for business SME Fund

Грантова схема, розроблена для того, щоб допомогти МСП ЄС захистити свої права інтелектуальної власності.


Your Europe Advice

Безкоштовні консультації щодо індивідуальних прав бізнесу у ЄС будь-якою мовою ЄС. У ньому пояснюється європейське законодавство, яке застосовується у вашому випадку, і надається інформація, як ви можете реалізувати свої бізнесові права у ЄС.

Мешканцю
Управління містом
Бізнес та інвестиції
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux