Дія

U&WE Hub проводить безкоштовне навчання з підприємництва для жінок у сільській місцевості!

08 грудня 2023

Локальні офлайн U&WE Hub створені з метою допомогти українським жінкам розпочати власну справу, розширити, відновити або релокувати існуючий бізнес. Наразі Офлайн U&We Hub функціонують у чотирьох громадах України, організовуючи безкоштовні освітні заходи та регулярні зустрічі з експертами/ками та успішними підприємицями.

Для підтримки жінок-підприємиць у сільських районах, де доступ до освіти та ресурсів може бути обмеженим, U&WE Hub організовує одноденні навчальні інтенсиви з підприємництва. Ці інтенсиви розроблені спеціально з урахуванням потреб жінок у сільській місцевості, щоб у стислі терміни подати всю необхідну інформацію з основ підприємництва – від визначення бізнес-ідеї до написання покрокового бізнес-плану.

“Якщо у великих містах легко знайти бізнес-ком’юніті, то для жінок у селах доступ до навчання може бути обмежений. Тут не проводяться освітні бізнес-заходи, тож жінки, навіть маючи бізнес-ідею, не знають як розпочати і до кого звертатися. Хоча саме в регіонах активно розвивається підприємництво: це такі сектори як агро, фермерство, виготовлення харчової продукції тощо. Ми це розуміємо, саме тому ініціювали одноденні навчальні інтенсиви для жінок у села” – відзначає Олена Вітринська, координаторка напряму офлайн-хабів проекту U&WE Hub.

Навчальні виїзні інтенсиви від U&WE Hub це унікальний проект, оскільки на сьогоднішній день в Україні ніхто не проводить подібних заходів. За час існування офлайн U&WE Hub охопили своєю діяльністю понад 4500 жінок, включаючи майже 200 жінок в сільських районах. На сьогодні вже відбулося 9 виїзних інтенсивів у селах Требухів і Княжичі Броварської громади, Курозвани, Тучин, Синів і Симонів Гощанської громади, Мамаївці та Мамалига Чернівецької громади, а також у Богородчанській і Калуській громадах Івано-Франківської області.

 

Одноденний тренінг з підприємництва триває 4 години і складається з двох модулів:

модуль 1. Жіноче лідерство і реалізація в бізнесі, пошук бізнес-ідей.

модуль 2. Практичні аспекти створення бізнесу, ведення бізнесу, бізнес-планування, маркетинг.


Виїзд до села передбачає залучення двох професійних бізнес-тренерок/ів або фасилітаторів/ок та локального/ої координатора/ки, а також, за потреби, адміністратора/ки дитячої кімнати.

Після завершення навчання кожна з учасниць відзначає позитивні зміни у своєму бізнесі, адже учасниці виходять з готовим бізнес-планом і знаннями щодо пошуку інвестицій та залучення бізнес-партнерів.

Моє особисте враження – це найпотрібніший тренінг для тих, хто хоче розпочати свою справу. Я освоїла основні поняття та формування підприємництва”, – Валентина Бабич, директорка Будинку культури, Требухів.

Фасилітаторки змогли в стислі терміни розповісти про базові основи ведення підприємництва та навчили складати бізнес- план. Це дуже цінно для нас в цей час”, – Катерина Кирилюк, Голова Гощанської організації Товариства Червоного Хреста України.


Як долучитися

Якщо ви бажаєте приєднатися до проєкту як учасниця, знаєте громаду з великою кількістю сільського населення, зацікавленого у навчанні, або хочете стати нашим партнером, напишіть на пошту локальним координаторам у містах:

Гоща uwehub.go@gmail.com

Бровари uwehub.bro@gmail.com

Івано-Франківськ uwehub.if@gmail.com

Чернівці uwehub.chernivtsi@gmail.com

Координатори/ки U&WE Hub сконтактують з представниками органів місцевого самоврядування, знайдуть приміщення й організують виїзне навчання в вашій місцевості.

Долучайтеся! Адже ваш розвиток у ваших руках!


Довідка про організаторів:

Офлайн U&WE Hub – це простір для розвитку та навчання, обміну досвідом і нетворкінгу. Всі освітні заходи в офлайн U&We Hub є безкоштовними і направлені на сприяння розвитку жіночого підприємництва. Дізнатися більше про діяльність офлайн-хабів U&WE Hub можна за посиланням.


Реалізація хабів здійснюється за фінансової підтримки Global Giving. Партнери навчальної програми з підприємництва у хабах – Посольство Королівства Нідерланди в Україні, глобальний рух Buzz Women.

Мешканцю
Управління містом
Бізнес та інвестиції
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux