Нарада щодо запобігання спалаху харчових отруєнь

З метою запобігання спалаху харчових отруєнь у закладах ресторанного господарства громади у літній період, 6 червня 2024 року було проведено нараду за участю управління економіки та інвестицій виконавчого комітету Броварської міської ради, Броварської районної філії Державної установи «Київський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України», Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області та керівників закладів ресторанного господарства.
Під час зустрічі наголошено щодо дотримання вимог санітарно-гігієнічних та технологічних процесів приготування страв, дотримання товарного сусідства при зберіганні продуктів харчування в холодильних та морозильних шафах, дотримання температурного режиму, правил особистої гігієни та ведення відповідної документації.