Дія

Конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності

08 січня 2024

Управління з питань комунальної власності та житла Броварської міської ради Броварського району Київської області оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності з метою визначення ринкової (оціночної) вартості комунального майна Броварської міської територіальної громади для цілей оренди.

Дата проведення конкурсу: 19 січня 2024 року

Час: 10:00

Замовник та платник за здійснення робіт з оцінки комунального майна - управління з питань комунальної власності та житла Броварської міської ради Броварського району Київської області.

Місце проведення конкурсу: Київська область, Броварський район, місто Бровари, бульвар Незалежності, 2.

Місцезнаходження комісії, контактні дані: Київська область, Броварський район, місто Бровари, бульвар Незалежності, 2, телефон (04594)7-20-56, e-mail: (відділення Нової пошти № 3, адреса: Київська область, Броварський район, місто Бровари, вулиця Героїв УПА, 3, контактна особа – секретар комісії Гнатишена Вікторія, +380966250075)

Інформація про об’єкти оцінки:

1. Нежитлове приміщення будівлі басейну площею 10,5 кв.м., за адресою: Київська область, Броварський район, місто Бровари, вулиця Героїв Небесної Сотні, будинок 13-А.

2. Нежитлове приміщення (спортивний зал) Требухівського ліцею Броварської міської ради Броварського району Київської області, площею 128,0 кв.м., за адресою: Київська область, Броварський район, село Требухів, вулиця Броварська, будинок 16.

Кінцевий термін подання документів: 12 січня 2024 року до 15:40 год.

Строк виконання роботи у календарних днях: 7 календарних днів.

Очікувана найбільша ціна надання послуг з оцінки одного об’єкта: 3500,00 грн. (три тисячі п’ятсот гривень 00 коп.).

Для участі у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності претендент повинен подати підтвердні документи (заяву про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності, інформацію про претендента та копії кваліфікаційних документів оцінювача).

Інформація про претендента повинна містити:

  • наявність сертифіката суб’єкта оціночної діяльності;
  • інформацію про оцінювачів, що перебувають у трудових відносинах з претендентом, а також яких він залучає до надання послуг з оцінки та підписання звіту про оцінку майна (експертну грошову оцінку земельної ділянки): кваліфікація, стаж роботи, членство у саморегулівних організаціях оцінювачів тощо.

Один і той самий оцінювач може бути залучений до виконання робіт з оцінки одного об’єкта лише одним претендентом. У разі з’ясування факту залучення одного і того самого оцінювача з метою надання послуг з оцінки майна того самого об’єкта декількома претендентами бали за професійний стаж такого оцінювача, а також за його практичний досвід виконання робіт не зараховуються жодному з претендентів.

Пропозицію щодо ціни надання послуг з оцінки; документи щодо практичного досвіду виконання робіт з оцінки разом з інформацією щодо досвіду претендента та оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна; підтвердні документи має засвідчити підписом керівник суб’єкта оціночної діяльності.

До участі в конкурсі з метою надання послуг з оцінки майна можуть бути допущені претенденти, які діють на підставі сертифікатів суб’єкта оціночної діяльності, виданих відповідно до Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні», якими передбачено провадження практичної діяльності з оцінки майна за напрямами оцінки майна та спеціалізаціями в межах таких напрямів, що відповідають об’єкту оцінки, а також вимогам до учасників конкурсу.

Інформація надається у вигляді інформаційної довідки або листа з додаванням копій необхідних документів.

Вимогами до учасників конкурсу передбачено наявність:

  • складеної відповідно до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності з метою визначення ринкової (оціночної) вартості комунального майна Броварської міської територіальної громади для цілей оренди та приватизації, затверджаного рішенням Броварської міської ради Броварського району Київської області від 06.05.2022 № 700-26-08 конкурсної документації, яку надано у визначений в інформації про проведення конкурсу строк;
  • відповідної кваліфікації оцінювачів щодо об’єкта оцінки, що має підтверджуватися чинними кваліфікаційними свідоцтвами (кваліфікаційними документами) оцінювача, виданими згідно із Законом України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні»;
  • переліку оцінювачів, які будуть залучені до надання послуг з оцінки та підписання звіту про оцінку майна та їх особистого досвіду щодо виконання робіт з оцінки подібного майна.

Конкурсна документація претендента подається в запечатаному конверті секретареві комісії і складається з:

  • конкурсної пропозиції, запечатаної в окремому конверті, в якій зазначено також строк виконання робіт (у календарних днях), якщо його не було визначено в інформації про оголошення конкурсу. Пропозиція щодо ціни надання послуг з оцінки подається з урахуванням усіх податків, які сплачує претендент згідно із законом;
  • документів щодо практичного досвіду виконання робіт з оцінки разом із заповненою інформацією щодо досвіду суб’єкта оціночної діяльності та (або) оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна;
  • підтвердних документів.

На конверті слід зазначити: «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності», а також зазначити назву об’єкта оцінки, щодо якого буде проводитися конкурсний відбір суб’єкта оціночної діяльності, та найменування юридичної особи або прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи - підприємця, який подає конкурсну документацію.

Мешканцю
Управління містом
Бізнес та інвестиції
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux