Дія

У Броварах за перемоги змагалися кращі майстри кікбоксингу

13 листопада 2023

В суботу, 11 листопада, у Броварах відбулося свято спорту - Відкритий чемпіонат міста Бровари з кікбоксінгу WAKO, організований Броварської міською федерацією кікбоксінгу WAKO (президент Денис Вольський, головний тренер федерації – Сергій Вольський) та відділом фізичної культури та спорту Броварської міської ради в розділах кік-лайт, лайт-контакт, поінт-файтінг, фул-контак, лоу-кік та К-1.

Вік учасників - від 7 до 40 років. На турнірі за перемогу у різних видах кікбоксінгу, вікових групах і вагових категоріях боролися майже 370 учасників з 27 спортивних клубів не тільки Київщини, а й з інших регіонів України - Житомирської, Чернігівської, Хмельницької, Одеської областей та міста Києва.

На початку змагань відбулася урочиста церемонія відкриття, на яку завітали поважні гості: начальник відділу фізичної культури та спорту Броварської міської ради Дмитро Рожков, директор ДЮСШ управління освіти і науки Броварської міської ради Сергій Кульчицький, БФ «Юнайдет24.Броварщина» Яна Івасик, голова Київської обласної федерації кікбоксингу WAKO Андрій Кімейчук та головний організатор турніру, президент Броварської міської федерації кікбоксингу WAKO Денис Вольський. В своїх виступах вони привітали спортсменів та побажали вдалих стартів та гарних результатів.

Також гостям цього спортивного свята свою майстерність продемонстрували вихованці творчого колективу студія танцю «Crystal Dance».

Броварську громаду представляли кращі вихованці спортивного клубу єдиноборств «Атлет» (ДЮСШ управління освіти і науки Броварської міської ради).

Під час проведення змагань відбувся збір коштів на потреби ЗСУ – вдалося зібрати 41 тисячу 500 гривень.

Незважаючи на ранкові бомбардування та затяжну тривогу, яка тривала майже чотири години, в зв’язку з чим змагання призупинялися, завдяки терпінню тренерів, учасників та професійної роботи суддівської бригади, турнір пройшов «на славу!».

На щастя того дня більше ворог не турбував Україну і повітряних тривог більше не було, що дало змогу організатором завершити змагання вчасно.

Всі учасники продемонстрували гарну підготовку, бійцівський характер і «волю до перемогу». Може й не все в деяких і виходило, але бажання перемогти «часом просто «зашкалювало», тому боротьба була гострою і безкомпромісною.

От і прийшов час підбивати підсумки - в результаті запеклої боротьби на рингу і татамі переможцями в загальнокомандному заліку стали (шість кращих команд турніру):

  1. СК РФК (Радомишль, Житомирська область)
  2. СК «Десантник» (Борщагівка, Київ)
  3. СК «Бойова жаба» (Ірпень, Київська область)
  4. СК «Lock & Load» (Київ)
  5. СК «Атлант» (Вишневе, Київська область)
  6. СК «Атлет» (ДЮСШ управління освіти і науки Броварської міської ради)

Серед областей впевнену перемогу здобули спортсмени Київщини.

Вихованці броварського СК «Атлет» з цілого ряду об’єктивних та суб’єктивних причин цього разу виступили гірше за свої можливості. Все рівно хочеться відмітити - Божко Дмитра (15 років, 60кг К1, 1 місце), Фролова Єгора (13 років, 52кг, К1 - 1 місце) та інших спортсменів, які зуміли налаштуватися на боротьбу і показати гарний результат.

Велика дяка за допомогу в організації цього свята спорту відділу фізичної культури та спорту Броварської міської ради, управлінню культури, сім’ї та молоді Броварської міської ради та КЗ КОР «Центр олімпійської підготовки».

Вітаємо переможців та призерів! До нових зустрічей!

Мешканцю
Управління містом
Бізнес та інвестиції
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux